Deskbikes & Zit-sta bureaus

Wij streven met ons kantoor naar een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers. Bij de verhuizing naar ons nieuwe kantoor hebben wij er dan ook voor gekozen om gebruik te gaan maken van deskbikes en zit-sta bureaus. Door deze multifunctionele bureaus bestaat de mogelijkheid om fietsend op de deskbike, staand of zittend te werken. De bureaus zijn elektrisch verstelbaar, zodat elke medewerker op de juiste hoogte de werkzaamheden kan verrichten. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat zitten het nieuwe roken is. Hele werkdagen zitten kan tot zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsproblemen leiden. Door een ergonomische werkomgeving te creëren, zorgen wij ervoor dat wij met nóg meer energie voor u klaarstaan!

 

Deskbike

 

Cliënten

Ook onze cliënten zijn enthousiast over onze nieuwe manier van werken. Komt u voor de bespreking van uw jaarstukken, dan hebben wij altijd een deskbike voor u beschikbaar. Op deze manier verlaat u fit ons kantoor en kunt u weer met een frisse blik ondernemen.

Ook cliënten zijn enthousiast!

 

Deskbike in het nieuws

Ook de minister van Volksgezondheid en Sport, Edith Schippers, heeft de Deskbike aangeschaft voor het ministerie van Volksgezondheid. Ook zij benadrukt het belang van bewegen, bij beroepen waar zitten de standaard is.

AD-Minister Schippers

Ook Peter-Jan Mol, adviseur van Kenniscentrum Sport, geeft aan dat alles binnen het dagelijks leven gericht is op zitten. Zitten is een gewoontegedrag. De sociale werkomgeving moet binnen een bedrijf ook aangepast worden zodat mensen niet raar opkijken als iemand gaat staan”, vertelt Mol. Klik hier voor het volledige artikel op NU.nl

 

Meer informatie

Enthousiast geworden over deze manier van werken? Bezoek dan eens het in Harmelen gevestigde bedrijf Worktrainer, welke de Deskbikes levert en ontwikkeld heeft. Klik op onderstaande link voor meer informatie met betrekking tot de Deskbikes:  http://www.deskbike.nl/