Van Breukelen Accountants – accountant Harmelen

Van Breukelen Accountants is een modern full service accountantskantoor gevestigd te Harmelen. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf. U kunt bij ons terecht voor zaken als uw jaarrekening, het voeren van uw financiële administratie, advies op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied en uw belastingaangifte. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat.

Van Breukelen accountants is een modern accountantskantoor. Wij zijn continu bezig om onze systemen optimaal te automatiseren. Zo willen wij ervoor zorgen dat u op elk moment weet hoe uw onderneming ervoor staat. De jaarrekening is tenslotte een momentopname uit het verleden. Door deze actuele informatie kunt u tijdig bijsturen indien dit nodig is. Doordat wij continu inzicht hebben in uw administratie kunnen wij u helpen kansen of bedreigingen tijdig te signaleren om hier vervolgens op in te spelen. Voor meer omtrent onze automatisering verwijzen wij u graag door naar onze aparte pagina omtrent automatisering door hier te klikken.

Van Breukelen accountants is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van accountants) en daarnaast bij het RB (Register Belastingadviseurs). Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Ook beschikt ons kantoor over een gecertificeerd belastingadviseur die u een gedegen advies kunt geven.

Wij staan garant voor een accurate, slagvaardige en doortastende werkwijze. Daarbij maken we zoals eerder beschreven gebruik van up to date geautomatiseerde systemen. Bovenal hechten we veel waarde aan een prettig contact met onze opdrachtgevers. Daar zorgen onze medewerkers voor, elk dag weer.

Ons team bestaat uit zes mensen met ruime kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen en (online) boekhoudpakketten.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op, en u zult merken dat onze benadering goed werkt.

Waarom kiezen voor een MKB accountant